Legfrissebb hírek a világból!

Szerzi.hu, jogi segítség otthonról

A Szerzi platform 2022-ben indult, azzal a céllal, hogy felgyorsítsa az emberek számára a jogi ügyintézés folyamatát. A honlap szolgáltatások gyűjteményeként funkcionál, ahol a felhasználó a számára releváns jogi ügyekben kaphat segítséget rövid határidővel, és az elmúlt évek elvárásainak megfelelően otthonról. A szolgáltatás a kereslet-kínálat elvén alapul, az ügyvédek és jogászok saját szakterületeik szolgáltatását teszik elérhetővé rajta, a felhasználó pedig ezek közül válogathat.

Szolgáltatások

A Szerzi szolgáltatásai jelenleg a szerződéssablonok biztosításáig, és az on-line jogi tanácsadásig terjednek.

Szerződések

A szolgáltatás keretében a felhasználók különböző, mindennapi életükben és a munka világában hasznos szerződésekhez kaphatnak ellenőrzött, ügyvéd által hitelesített sablonokat, melyeket szabadon hasznosíthatnak.

Jogi tanácsadás

Ezzel a szolgáltatással a felhasználó gyorsan, on-line formában veheti fel a kapcsolatot egy kamaránál bejegyzett, ellenőrzött ügyvéddel. A tanácsadás lehet chat, vagy videohívás formátumú. A beszélgetés során lehetőség van dokumentumok megosztására is, melyeket az ügyvéd ellenőriz. A tanácsadási folyamat közben a háttérben lefutnak a szükséges hitelesítési folyamatok, és a kifizetés is, így a hívás végeztével a felhasználónak és a szolgáltatást nyújtó ügyvédnek további teendője nincs. Ebben a szolgáltatásban lehetőség van visszajelzést és értékelést adni a tanácsadást végző ügyvéd munkájáról.

Szerzi.hu – Szerződés, neked